They're very convenient, but the plastic containers used for takeout food could also be very bad for your health, according to a new study from China.
The two-part study found that eating from plastic takeout containers could actually increase the risk of heart failure.
In the first part of the study, over 3,000 people were surveyed about how often they ate from plastic takeout containers and whether they had heart disease. The researchers found that the more people ate from plastic containers, the more likely they were to suffer from heart failure.
The second part of the study was an experiment on rats.
The researchers poured boiling water into plastic takeout containers, so that chemicals from the plastic would leach into the water. The water was then cooled and given to the rats.
After doing this for three months, the researchers studied the rats and found there were changes to the environment of the rats' guts. These changes had affected the microorganisms living in the rats' guts, and also the chemicals that those microorganisms produced.
According to the researchers, such changes in the gut are likely to cause inflammation that can lead to heart health problems.
The researchers also found that the rats' heart muscles were damaged.
Previous research has shown that many chemicals found in plastics are bad for human health.
Microorganisms in the gut have also been shown to be very important for human health. However, although it is known that plastic can have a negative effect on these microorganisms, until now it was not clear how this could lead to heart disease.
The study's authors said that more research is needed into how plastic can affect people's health over a long period of time, and which parts of the body are most affected.
For now though, the researchers said people shouldn't use plastic containers for hot food, and they should reduce the amount of plastic they use in their daily life.
それらはとても便利だが、中国の新しい研究によると、テイクアウトの食品に使われるプラスチック製容器は健康に非常に悪い可能性がある。
2部構成のこの研究では、プラスチック製のテイクアウト容器で食べると心不全のリスクが実際に高まる可能性があることが判明した。
研究の第1部では、どのくらいの頻度でプラスチック製のテイクアウト容器で食べるか、また心臓病があるかどうかについて3,000人以上が調査された。 研究者らは、人々がプラスチック製容器で食べることが多いほど、心不全になる可能性が高いことを発見した。
研究の第2部は、ラットを使った実験だった。
研究者らは、プラスチックのテイクアウト容器に熱湯を注ぎ、プラスチックの化学物質が水に溶出するようにした。 その後、その水は冷やされラットに与えられた。
これを3か月間行った後、研究者らはラットを研究し、ラットの腸内環境に変化があることを発見した。 これらの変化は、ラットの腸内にすむ微生物、そして、それらの微生物がつくり出す化学物質にも影響を与えていた。
研究者らによると、腸内のこのような変化は、心臓の健康問題につながる恐れのある炎症を引き起こす可能性がある。
研究者らはまた、ラットの心筋が損傷していることも発見した。
これまでの研究で、プラスチックに含まれる多くの化学物質が人間の健康に悪いことがわかっている。
腸内の微生物が人間の健康にとって非常に重要であることも示されている。 しかし、プラスチックがこれらの微生物に悪影響を与える可能性があることは知られているものの、これがどのように心臓病につながるのかはこれまで明らかではなかった。
研究の著者らは、プラスチックが長期間にわたって人々の健康にどのような影響を与えるのか、そして体のどの部分が最も影響を受けるのかについて、さらなる研究が必要だと述べた。
しかし今のところ、研究者らは、人々は熱い食品にプラスチック製容器を使うべきではなく、日常生活で使うプラスチックの量を減らすべきだと述べた。
'25영어기사 > 02' 카테고리의 다른 글
0227 India: Country of More than 1,000 Languages (0) | 2025.02.27 |
---|---|
0226 Robotic Exoskeletons Help Chinese Mountain Climbers (0) | 2025.02.26 |
0225 Eat Japanese-Peruvian Food 6 Meters Under the Sea (0) | 2025.02.25 |
0224 New Fish Named After Princess Mononoke (0) | 2025.02.24 |
0223 74% of Global Companies Struggling to Find Staff (0) | 2025.02.23 |